Uitslag Viswedstrijd

Uitslag van 24 Augustus

11 visboten voeren zaterdag uit voor de 3e viswedstrijd van het seizoen. Het beloofde een interessante wedstrijd te worden door het geringe punten verschil in de top van het klassement en de afwezigheid van de huidige koploper, Frank Blaauboer.

En dat de deelnemende vissers erg aan elkaar gewaagd zijn, werd ook weer goed duidelijk in de uitslag. Met 4 soorten en een totale lengte van 92 cm pakte Kees Blaauboer en Hans Meijne de winst en namen daarmee de koppositie over. Op de voet gevolgd door Harry Harms & Herman, ook 4 soorten maar 2 cm minder op de totale lengte. De derde plek was voor Aris Blaauboer & Lex Stam met eveneens 4 soorten maar een lengte van 89 cm.

Onder de gevangen soorten waren de schar, wijting, makreel en bot het meest voorkomend. Een bijzonderheid was dat Luuk Konijn een spiering van 10cm aan de haak wist te slaan, en daarmee een vissoort aan de clubrecordlijst kon toevoegen. Het visserslatijn vertelde nog over een zeebaars en een horsmakreel, maar deze konden niet onder de ogen van jury worden gebracht.

 

1. Kees Blaauboer & Hans Meijne, 4 soorten (92cm)
2. Harry Harms & Herman, 4 soorten (90cm)
3. Aris Blaauboer & Lex Stam, 4 soorten (89cm)
4. Luuk Konijn & Adriaan Dekker, 4 soorten (79cm)
5. Jos Wijker & Simon Hopman, 3 soorten (75cm)
6. Ivar & Janette Wijker, 3 soorten (72cm)
7. Anton Stam & Cees Kager, 3 soorten (69cm)
8. Jan Groot & Paul Glas, 3 soorten (68cm)
9. Hessel den Boer & Burk, 3 soorten (65cm)
10. Theo Mulder & Christa, 2 soorten (45cm)
11. Willem Noord Hoorn & Mats, 1 soort (nb)

hans_kees hans_kees