Corona-nieuws

11 Mei 2020

Het zijn bijzondere en soms bizarre tijden! Dat geldt voor ieder van ons, op verschillende manieren.

De gevolgen van de Corona pandemie hebben ook invloed op dat wat wij de komende maanden mogen doen op ons strand (en op zee).

Als bestuur van onze botenvereniging proberen wij ons voor te bereiden op maatregelen die worden genomen. Dat betekent dat wij  in overleg zijn met de gemeente en de steeds wijzigende noodverordening zo goed mogelijk proberen te volgen.

Er is echter nog steeds veel onzekerheid, bovendien realiseren we ons dat de situatie nog kan veranderen.
 

Wat we op dit moment wel weten is het volgende:

Het paviljoen moet als sportkantine tot 1 september gesloten blijven.

We zijn als vereniging zelf verantwoordelijk voor de handhaving van de RIVM richtlijnen op de door ons gehuurde terreinen; daarop worden wij gecontroleerd en er zal op worden gehandhaafd!

De noodverorderning staat inmiddels het neerleggen en afvaren van boten toe. In de boot gelden de richtlijnen van het RIVM, wij gaan er daarbij vanuit dat het varen met twee personen zal worden toegestaan, al dan niet uit hetzelfde gezin.

Wij willen nu inventariseren wie van de leden zijn/haar boot (zeil/vis) wil vervoeren naar het strand en daar laten liggen voor dit zomerseizoen.

Wanneer we het vervoer naar het strand al op korte termijn willen regelen, betekent dit dat er GEEN voorzieningen aanwezig zullen zijn. De mogelijkheid om de motoren- en zeilcontainer te plaatsen wordt nog besproken binnen het bestuur.

Bij voldoende animo stellen wij voor om de komende weekenden (16 mei en 23 mei tussen 8:00 en 10:00) volgens een rooster de boten naar het strand te vervoeren. Het is dus van belang deze mail te beantwoorden om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken. Let wel, je dient zelf aanwezig te zijn bij het plaatsen en de mast moet direct gemonteerd worden.

 

Aanmelden voor het brengen van de boot

De lijst is vol, inschrijving gesloten (19-05-2020)

werf werf