VRIJMIBO, vrijdag 7 oktober vanaf 16 uur

Indoor editie

De laatste VRIJMIBO op het strand was een enorm succes. Uiteindelijk bijna 80(!) inschrijvingen voor de daghap, heerlijk weer en leuke mensen!

 

Als we nu naar buiten kijken lijkt de herfst al begonnen en wordt het langzaam weer tijd om naar binnen te gaan. Vrijdag 7 oktober vanaf 16 uur vindt de eerste editie van de VRIJMIBO indoor plaats in onze eigen soos aan de Pieter Schotsmanstraat 50 in Egmond aan Zee. De aankomende weken bereiden we ons voor om alle leden en donateurs weer te kunnen ontvangen. Een grote poetsbeurt, nieuw meubilair en dan kunnen we van start!

 

Het concept blijft hetzelfde, een hapje en een drankje, alleen is deze ruimte helaas niet geschikt voor de kleinste leden van onze vereniging. We hebben dan ook moeten besluiten dat de VRIJMIBO indoor vanaf 18 jaar is.

 

Deze keer als daghap;

 

Gegrilde saté van kippendijen met pindasaus, gefrituurde uitjes en kroepoek. Geserveerd met friet, stokbrood en atjar. Dit alles voor slechts €9,95 per persoon. U kunt zich inschrijven via onderstaande link. De daghap is ook vegetarisch beschikbaar, graag melden als opmerking bij het inschrijven.

 

Daghap - Saté (https://pay.siel.nl/?p=TwvdpK4IlmgwKVhRrgNLtvsjZfsvIhPTYzVJzFgALisYeyWE)

 

Tijdens de VRIJMIBO indoor besteld u drankjes, net zoals op het strand, met de consumptiebonnen. De bonnenbak verhuist mee van het paviljoen naar de bar van de soos.

2022.10.07 - Vrijmibo web 2022.10.07 - Vrijmibo web
Patatje-kipsate_007-scaled Patatje-kipsate_007-scaled